Pyramídový model finančných ukazovateľov pre samosprávu - Mihaliková, Eva
Manažérske praktiky podnikateľského sektora sú dôležité aj v procese riadenia samosprávy. Zámerom príspevku je vypracovať model finančných ukazovateľov, ktorý bude slúžiť na základné posúdenie finančnej situácie v samospráve. Základným typom takého modelu je model deterministický a to konkrétne pyramídový model.