Cenová efektívnosť elektronických aukcií na Slovensku - Sičáková-Beblavá, Emília
Inovatívny postup verejného obstarávania - elektronické aukcie (e-aukcie), a to primárne na úrovní miestnych samospráv a nemocníc a následne aj na úrovní ústredných orgánov štátnej správy. Analýza viacerých ekonomických aspektov ich použitia.