Dôležité etapy vývoja verejných financií Slovenskej republiky po vstupe do EMU - Stoličná, Zuzana
Regulácia a vývoj verejných financií od vstupu Slovenska do EMU a zánik samostatnej menovej politiky NBS. Fiškálna politika a jej opatrenia, ktorej cieľom je vyhnúť sa hospodárskej recesii, rastu miery nezamestnanosti a snahy obnoviť ekonomický rast.