Manažment informačnej bezpečnosti vo verejnej správe v podmienkach miestnych samospráv - Stehlíková, Beáta
Príspevok sa zaoberá normami ISO radu 27000 (uvádza ich prehľad v ISO, STN a ČSN), klasifikovaním informačných aktív pre verejnú správu a naznačením hrozieb a rizík pre organizácie miestnej samosprávy z hľadiska informačnej bezpečnosti.