Meranie a odvodenie príčin – vyvolávačov nákladov (cost drivers) v ABC a manažérskej koncepcii ABC/ABM - Petřík, Tomáš
Praktická aplikácia vývojových fáz manažérskej koncepcie riadenia ABC/ABM (ABM), vychádzajúc z príčinného nákladového modelu ABC a ich základné súčasné praktické zameranie.