Interným mimosúdnym vymáhaním možno dostať peniaze lacno a rýchlo - Daniel, Peter
Podľa čoho sa rozhodnúť o internom a externom vymáhaní pohľadávok. Prevencia lacnejšia ako neskoršie vymáhanie. Vymáhacie kroky a vymáhacie scenáre. Nastavenie interného mimosúdneho vymáhania. Ako zlepšiť interné vymáhanie pohľadávok.