Očakávaná podpora verejnej správy aktérom ponuky a dopytu vo vidieckom turizme - Beresecká, Janka
Slovenský vidiek je prostredie s vysokým potenciálom potrebným pre rozvoj turizmu. Má však veľa problémov, ktorých zmierňovanie a odstraňovanie je zásadnou úlohou aktérov verejnej správy. Bez ich komplexného a systémového prístupu nie je možné zabezpečiť konkurencieschopnosť štátu. Dlhodobé konkurenčné prostredie by malo byť impulzom rozvoja, ak ponuka a dopyt je zo strany nositeľov politiky štátu koordinovaná. Marketingová komunikácia, nástroje marketingového mixu využívané v zariadeniach vidieckeho cestovného ruchu.