Uplatňování snížené sazby DPH v zemích EU - Kubátová, Květa
Analýza uplatňovania zníženej sadzby DPH v štátoch EÚ, a to z hľadiska obecných dôvodov pre zníženú sadzbu, z hľadiska legislatívy EÚ, z hľadiska špecifických dôvodov jednotlivých štátov pre zníženú sadzbu a z hľadiska kvantitatívneho zastúpenia uplatňovania znížených sadzieb u jednotlivých komodít v štátoch EÚ.