Sociálne dopady daňových systémov - Lacková, Martina
Dane ako základný nástroj financovania sociálnej sféry. Analyzovanie a posúdenie vplyvu jednotlivých druhov daní na výdavky do sociálnej sféry a vplyvu daňových systémov na financovanie sociálnej politiky.