Finančná situácia slovenských domácností - Senaj, Matúš
V roku 2010 Národná banka Slovenska uskutočnila prvýkrát na Slovensku prieskum finančnej situácie a spotreby domácností, ktorý je súčasťou európskeho projektu „Household Finance and Consumption Survey“ koordinovaného Európskou centrálnou bankou. Prezentácia tohto projektu, jeho realizácia na Slovensku a prvé výsledky z prieskumu.