Komoditné trhy a reálne investície - Kotlebová, Jana, 1969-
Recenzia na publikáciu ktorá čitateľovi ponúka od základných informácií týkajúcich sa podstaty obchodovania na komoditných trhoch, vymedzenia jednotlivých druhov komodít, typov obchodov, historického prierezu obchodovania s jednotlivými nástrojmi na rôznych, či už organizovaných trhoch (burzách), alebo OTC trhoch v kontexte ekonomických cyklov, aj prehľad derivátových obchodov na tieto podkladové aktíva spolu s nástrojmi technickej a fundamentálnej analýzy, ktoré pomáhajú investorom tak pri ex ante, ako aj ex post hodnotení realizovaných alebo budúcich otvorených pozícií.