Daňová kontrola právnických osôb - Repková, Denisa, 1983-
Daňová kontrola vykonávaná miestne príslušným daňovým úradom. Priebeh daňovej kontroly. Práva právnickej osoby, u ktorej sa vykonáva daňová kontrola. Opätovné vykonanie daňovej kontroly.