Děti a reklama
Téma deti a reklama vo výskume agentúry Ogilvy & Mather. Z výsledkov výskumu: polovica rozpočtu na reklamu na detské produkty je určená na oslovenie detí prostredníctvom ich rodičov, televízna reklama ako ideálny nástroj na oslovenie detí, s vekom detí rastie význam internetu, najvhodnejšie komunikačné kanály na oslovenie detí, využitie obľúbených seriálových a animovaných hrdinov. Etika v reklame určenej pre deti.