Changes in the energy consumption in EU-27 countries - Hajko, Vladimír
Aplikácia metódy dekompozície na zmeny v spotrebe energie v krajinách Európskej únie. Skúmanie rozdielu v rozvoji vo využívaní energie medzi starými (EU-15) a novými členskými štátmi Európskej únie pomocou kompletného modelu dekompozície krajín EU-27 v časovom období 1990-2008.