Facebook zahalen v oparu alkoholu - Meravá, Tereza
Špecifiká reklamy na alkohol na sociálnej sieti Facebook. Zacielenie reklamy na starších používateľov. Dlhodobé udržanie si zákazníkov. Vybudovanie si okruhu "brand ambassádorov". Čo na to zákon.