Víc hlav víc ví - Meravá, Tereza
Spolutvorba poskytuje široké pole nástrojov, od diskusií a workshopov so špeciálne vybranou skupinou zákazníkov, ktorí sa môžu podeliť o nápady na výrobky, ich komunikácii, cez masovo zamerané súťaže. Zapojenie zákazníkov môže byť prínosné aj z hľadiska budovania celkovej stratégie, marketingových nástrojov aj smerovania značky. Niekoľko príkladov spolutvorby vo forme súťaží.