Teoretické východiská motivácie v znalostnom podniku - Čorejová, Tatiana
Znalosti explicitné a tiché. Teoretické východiská vzťahu motivácie a znalostí. Vnútorná motivácia a nekodifikovateľné (tiché) znalosti. Vplyv informačných a kontrolných aspektov odmien. Vnútorné odmeny a vnútorná motivácia.