Access pricing under imperfect competition - Onemli, M. Burak
Problematika stanovenia optimálnych prístupových poplatkov v podmienkach nedokonalej konkurencie na druhotných trhoch. Oligopolistická trhová štruktúra. Trhová regulácia.