Trends of e-government in czech municipal and regional self-government - Špaček, David
Aktuálne trendy e-government v českej územnej samospráve. Špecifiká projektov e-government českej územnej samosprávy. Informácia o projektoch, ktoré získali české národné e-government ocenenie a charakteristika ocenených projektov.