Selhání německé důchodové reformy - Heidu, Rudolf F.
Prehľad nemeckého dôchodkového poistenia takzvaného Gesetzliche Rentenversicherung. Demografické výzvy priebežného dôchodkového systému v Nemecku. Prax a dôchodková reforma v Nemecku.