Stratená pokrízová generácia - Záborský, Ján
Nezamestnanosť mladých ľudí. Poradie krajín s najväčšou nezamestnanosťou mladých do 25 rokov: Španielsko, Grécko, Slovensko, Írsko, Portugalsko. Na Slovensku je až tretina mladých ľudí bez práce. Veľké rozdiely v únii. Aktívne hľadanie práce.