Kantova filozofia náboženstva z hľadiska praktickej racionality - Andreánsky, Eugen
Objasnenie základov Kantovej filozofie náboženstva predovšetkým v rámci tzv. kritického obdobia jeho tvorby a prepojenosť s oblasťami praktickej filozofie vychádzajúcimi zo špecifického chápania praktického rozumu.