Analytické nástroje - cesta ku konkurenčnej výhode - Bódi, Marian
Tri základné kompetencie, ktoré firmám umožňujú využiť analytické nástroje na posilnenie konkurenčnej výhody. Prístup k informáciám a nové obchodné príležitosti.