Eurozóna a jej makroekonomické nerovnováhy - Auxt, Robert
Problém eurozóny a cenové hladiny (inflačný diferenciál), ktorý sa cez tri hlavné kanály prenáša do makroekonomických nerovnováh. Fiškálna disciplína krajín GIIPS. Pakt stability a rastu (SGP - "Stability and Growth Pact"). Slovensko a dlhová kríza.