Food crisis, food production and poverty - Grófová, Šárka
Počet hladujúcich v roku 2010 bol 925 miliónov. Prvým krokom pre redukciu chudoby a hladu v rozvojových krajinách je investovanie do poľnohospodárstva a rozvoja vidieka.