Activity-based costing application in an urban mass transport company - Popesko, Boris
Aplikácia metódy ABC v mestskej hromadnej doprave za účelom zistenia skutočných nákladov na jednotlivé operácie a meranie ziskovosti jednotlivých dopravných liniek.