Zlyhanie ratingových agentúr počas krízy - Bešinová, Zuzana
V súčasnosti doznievajúca kríza, ktorá sa začala prejavovať na začiatku roka 2007, zasiahla v auguste 2007 finančné trhy celého sveta. Ratingové agentúry. Situácia v Grécku, rating Grécka.