Hlavný policajt na Facebooku - Hill, Kashmir
Práca bezpečnostného riaditeľa Facebooku Joe Sullivana. Čo robí preto, aby ochránil Facebook a nenarušil súkromie používateľov. Snaha o zabránenie internetovej kriminalite. Spolupráca štátnych orgánov a advokátov s Facebookom pri hľadaní dôkazov pre vyšetrovanie a súdne spory. V ktorých prípadoch sa používateľ dostane pod drobnohľad. Používanie algoritmov, ktoré hľadajú falošné spamerské stránky a monitorujú interakcie detí s dospelými.