Finančná kríza a automobilový priemysel - Bešinová, Zuzana
Sťažený prístup k podnikovým úverom. Sprísnenie podmienok na poskytovanie hypoték. Prvé náznaky krízy automobilového priemyslu. Celosvetová globálna kríza.