Podnikateľské inkubátory - Hrašková, Dagmar
Význam malého a stredného podnikania. Podnikateľský inkubátor - pomoc pre začínajúcich podnikateľov. Podnikateľské inkubátory na Slovensku a vo svete. Financovanie inkubátorov, rizikový kapitál. Slovenská inovačná a energetická agentúra. Vedecko-technologický park.