Controlling nákladov v osobnej železničnej doprave - Dolinayová, Anna
Možnosti stanovenia, sledovania a kontroly priamych nákladov v osobnej železničnej doprave na základe dopravných výkonov a jednotkových sadzieb na tieto výkony.