Zelená a reverzná logistika - ich chápanie a predpoklady v stratégii rozvoja podnikov - Dupaľ, Andrej
Podstata zelenej logistiky. Manažment reverznej logistiky. Implementovanie a zavádzanie environmentálnych požiadaviek do strategického rozvoja logistických procesov podniku. Prínosy a ich konkretizácia pri zavádzaní environmentálne orientovanej logistiky. Relevancia procesného modelu environmentálne orientovanej logistiky podniku. Relevancia procesného modelu environmentálne orientovanej logistiky podniku.