Internal model of commercial bank as an instrument for measuring credit risk of the borrower in relation to financial performance (Credit Scoring and Bankruptcy Models) - Belás, Jaroslav
Analýza vybraných teoretických, metodologických a praktických aspektov interných ratingových modelov komerčných bánk v súvislosti s modelmi, ktoré merajú finančnú výkonnosť a porovnanie výsledkov reálnych ratingových modelov, ktoré sa používajú v Českej republike a na Slovensku.