Cieľové skupiny rovesníckej mediácie identifikácia rizikových skupín žiakov v školskom prostredí - Bieleszová, Dušana
Implementácia programu rovesníckej mediácie a znalosť vnútorných podmienok konkrétnej školy, ktorých súčasťou je aj identifikácia rizikových skupín žiakov z hľadiska možných zdrojov konfliktov. Príprava tréningových aktivít pre rovesníckych mediátorov.