Citlivostná analýza vpyvu zdanenia dividend na prílev priamych zahraničných investícií - Kubicová, Jana, 1961-
Návrhy na získanie daňových príjmov znovuzavedením zdanenia dividend. Skúmanie citlivosti prílevu zahraničných investícií na zdanenie dividend. Metóda a postup riešenia. Výsledky a interpretácia.