Stredná dĺžka života pri narodení v porovnaní so strednou dĺžkou života v zdraví - Megyesiová, Silvia, 1969-
Zdravé roky života. Porovnanie rokov života v zdraví a strednej dĺžky života pri narodení krajín EÚ.