Implikácia dlhovej krízy krajín PIIGS pre budúcnosť eurozóny - Szászová, Simona
Hlavné dôvody vzniku súčasnej dlhovej krízy v eurozóne, ktorými sú vysoká zadlženosť krajín PIIGS, ale aj prílev kapitálu a nízka konkurencieschopnosť. Riešenie podobných problémov v Mexiku a v Latinskej Amerike v 70. a 80. rokoch minulého storočia. Porovnanie možných riešení v eurozóne.