Služby ako neoddeliteľná súčasť trhu s informačno-komunikačnými technológiami - Kremeňová, Iveta
Príspevok sa venuje otázkam analýzy trhu IKT, ktorý sa rozdeľuje na dva čiastkové trhy, a to trh IT a telekomunikačný trh. Prináša analýzu časti trhu IKT, trh s IT. Autorky sa zamerali na najviac sa rozvíjajúci sektor v oblasti IT a to IT služby, so zameraním na IT služby vo svete, v Európe a na Slovensku. Tiež sa venujú otázkam, súvisiacim s rozvojom trhu s IT službami na Slovensku.