Riadenie vzťahov so zákazníkmi pomocou základných zložiek CRM systémov - Kremeňová, Iveta
Význam systému CRM pre firmy. Základné prvky CRM - procesy, dátová základňa, technológie a ľudia. Operatívna, analytická a kooperatívna časť CRM.