Využívanie outsourcingu pri zavádzaní logistických procesov spolu s implementáciou IS - Lichnerová, Linda
Možnosti využívania outsourcingu logistiky pri zavádzaní procesného manažmentu v podniku, logistických procesov, implementácii IS/IT ako aj outsourcingu logistiky na rôznych úrovniach. Výsledky výskumu umožnili nový pohľad na outsourcing logistiky, na ktorý sa nepozeráme len zo strany poskytovateľov logistických služieb na úrovni 3PL či 4PL, ale tiež zo strany návrhu, implementácie a optimalizácie logistických procesov spolu s implementáciou LIS.