Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2012 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Od roku 2012 sa časť príjmov dosahovaných na základe autorského zákona presúva z aktívnych príjmov do príjmov pasívnych a v nadväznosti na uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane sa technicky upresňuje výpočet základu dane z príjmov fyzických osôb. Ilustračné príklady.