Nové pravidlá vyhotovovania faktúr podľa zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Všetky členské štáty Európskej únie vrátane Slovenskej republiky sú povinné prijať s účinnosťou od 1. januára 2013 vo svojich národných právnych predpisoch upravujúcich uplatňovanie dane z pridanej hodnoty nové pravidlá týkajúce sa vyhotovovania faktúr vyplývajúce zo smernice Rady 2010/45/EÚ.