Přínosy krize pro neziskovou organizaci a její řešení - Konečný, Milan
Pohľad na krízu v konkrétnej neziskovej organizácii a neštandardný postup krízového riešenia v tejto organizácii. Riadiaci systém SQUID kontrol a jeho aplikácia. Ciele a metódy riešenia.