Ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie za rok 2011 - Strýčková, Jolana
Základné informácie pre zamestnávateľov, zamestnancom a ostatným poistencom o termínoch, vymeriavacích základoch a povinnostiach súvisiacich s ročným zúčtovaním zdravotného poistenia. Ilustračné príklady.