Poskytovanie prostriedkov vrátane preddavkov z verejných prostriedkov v podnikateľskej sfére - Veverková, Ingrid
Podnikateľské subjekty prijímajúce finančné prostriedky od subjektov verejnej správy majú povinnosť dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, ktoré upravujú oblasť hospodárenia a nakladania s týmito prostriedkami. Ilustračné príklady.