Společenská odpovědnost firem a sociální podnikání - Nárožná, Renáta
Dôležité fenomény dnešnej doby - spoločenská zodpovednosť firiem a sociálne podnikanie. Rozvoj sociálneho podnikania, ktorý môže byť významným prínosom k riešeniu nezamestnanosti. Konkurencieschopnosť sociálnych podnikov.