Tourism destination benchmarking: evaluation and selection of the benchmarking partners - Luštický, Martin
Význam rozvoja cestovného ruchu v regionálnych politikách jednotlivých krajín. Snaha regionálnych vlád o zvýšenie konkurencieschopnosti ich regiónu v odvetví cestovného ruchu.