Human resources key performance indicators - Gabčanová, Iveta
Možnosti využitia modernej metódy Balanced Scorecard v ľudskom kapitáli. Určenie kľúčových ukazovateľov výkonu v oblasti ľudských zdrojov na základe stratégie ľudských zdrojov a definovaných cieľov.