Šachy s mýtom - Orfánus, Dominik
Čech Petr Syrovátko získal 90-percentný podiel vo firme Ibertax, ktorá je väčšinovým akcionárom prevádzkovateľa systému SkyToll. 150 miliónov eur vybral vlani na mýte SkyToll.