Aktuálne problémy audítorskej činnosti reforma a politika EÚ v oblasti auditu - Ješš, Michal, 1986-
Návrh reformy audítorského sektora podaný Európskou komisiou v novembri 2011. Právna úprava auditu. Reforma Európskej únie. Vplyv na prax v Slovenskej republike.